WEP5 – az első biztonsági mechanikus IoT nyomásmérő

.

 

A Bourdon a mechanikus nyomásellenőrzést a digitális korba emeli

.

Ez az innovatív eszköz bármilyen átfogó platformhoz illeszkedik a gép- és folyamatfelügyelethez, valamint a berendezések megelőző karbantartásához, amelyet LoRa vezeték nélküli protokoll támogat. A legfontosabb alkalmazások közé tartozik a nyomásmérés és -felügyelet olajfinomítókban, petrolkémiai iparban és biodízelüzemekben. További előre meghatározott alkalmazások a hulladék- és vízkezelés, az energiatermelés és -átvitel, az általános feldolgozóipar, az épületgépészet és a mélyépítés területén.

.

A megfelelő választás, ha ipari minőségű vezeték nélküli nyomásmérésre és -felügyeletre van szükség.

.
Megbízható és rugalmas vezeték nélküli nyomásmérést biztosít. Az integrált LoRaWAN® kommunikáció lehetővé teszi a nagy hatótávolságú, kis teljesítményű vezeték nélküli adatkommunikációt kiváló interferencia-ellenállással, még igényes ipari körülmények között is. A kereskedelemben kapható átjárókkal és a felhőalapú webportállal együtt percek alatt egy teljes távfelügyeleti rendszert állíthat üzembe. A Bourdon® konfigurálható nyomásmérők egyszerűen beállíthatók, még az újbóli vagy ideiglenes telepítések esetén is. Ezért ez egy nagyon költséghatékony módja annak, hogy több adatot kapjon a jobb megelőző karbantartás, a problémadiagnosztika és a folyamatfelügyelet érdekében.

 


 

Nagy hatótávolságú, kiváló minőségű vezeték nélküli jelek
A LoRa® átviteli technológia akár 15 km-es hatótávolsággal rendelkezik kültéren, a jel pedig jól továbbítható beltérben és még a föld alatt is. Mivel rendkívül toleráns az interferenciával szemben
Termelékeny adatátvitel
A mechanikus nyomásmérő és az elektronikus átjáró közötti adatátvitel ingyenes. Új elemekre évekig nem feltétlenül lesz szükség. A felhőszolgáltatások költségét az ügyfél igényei határozzák meg.
.
 .        .   .    .

Biztosított, a hosszú élettartamú energiaellátás
A LoRa® átviteli technológia rendkívül alacsony energiafelhasználású. Az akkumulátor élettartama optimalizálható az állítható mérési időközöknek köszönhetően.

 

Alacsony kezdeti beruházás
A Bourdon IoT (Internet of Things) mechanikus biztonsági nyomásmérőjét úgy tervezték, hogy elkerülhetőek legyenek a költséges projekt- és eszközberuházások. A rendelkezésre álló konfigurációk lehetővé teszik a gyors és nagyon költséghatékony üzembe helyezést.

 .        .  .    .

Az adatbiztonság kulcsfontosságú és korszerű
A Bourdon innovatív, LoRaWAN® protokollal ellátott nyomásmérő készüléke titkosított adatbiztonságot garantál.

Megfelel a helyszíni és távfelügyeleti követelményeknek
További mérési pontok gyorsan és szabadon hozzáadhatók, amint szükségessé válik.
.
 .        .  .    .

Mechanikus nyomásmérés az adatokhoz és a vezérléshez való könnyű hozzáféréssel bárhonnan
A piacon elérhető interfészek egyszerű használatot tesznek lehetővé, függetlenül attól, hogy PC-vel, táblagéppel vagy okostelefonnal rendelkezik.

Készen áll az ügyfélrendszerekkel való integrációra
A LoRaWAN® szabványos interfészeknek köszönhetően a WEP5 nagyon könnyen integrálható a megfelelő ügyfélrendszerbe.
. . .
. . .

 


 

Az első IoT mechanikus biztonsági nyomásmérő vezeték nélküli LoRa-val
A Bourdon WEP5 egy vezeték nélküli LoRa® (Long Range Radio) biztonsági nyomásmérő, amelyet különböző ipari alkalmazásokhoz terveztek, és amely nagyon nagy távolságokon képes adatokat küldeni. A WEP5 egy LoRaWAN Certified™ termék. Az Over-The-Air (OTA) konfigurálható alkalmazási paraméterekkel a nyomásmérő folyamatosan méri a folyamatértékeket. Ez egy alacsony energiaigényű eszköz több éves akkumulátor-élettartammal, a LoRa® technológia használata nem jár költségekkel, és nem igényel 3G / 4G / 5G hálózattokat sem.

A Bourdon és a Virtech Sensor Kft az Ön megoldási partnere, amikor a mechanikus nyomásellenőrzés az ipari IoT-hez kapcsolódik.

 

 

 

 

 

Gyártónk oldala  :  WEP5 – IoT – LoRa®