Díjnyertes teljesítmény

Díjnyertes teljesítmény

 

Innovatív folyamatautomatizálás a Baumerrel

Az intelligensebb és ellenállóbb érzékelőkkel javítjuk a folyamatautomatizálás fenntarthatóságát. Számos díj, kitüntetés és elégedett ügyfeleink minket igazolnak. Bízhat a Baumer szakértelmében.

Egyszerűen jobb a Baumerrel

Folyamatosan keressük a jobb intelligens érzékelő megoldásokat a folyamatautomatizálásban, amelyek mérhető hozzáadott értéket nyújtanak ügyfeleinknek. Innovációinkat a nyomás, a pontszint, a hőmérséklet, az áramlás és a közegelemzés mérésére szolgáló átfogó portfóliónkba történő folyamatos befektetésünk eredménye. A Baumer érzékelők nemcsak jelentősen hozzájárulnak a fenntarthatóbb folyamatautomatizáláshoz, hanem rendszeresen innovációs díjakat is kapnak..

ο Egyszerűen pontosabb mérési értékek, rövid válaszidő és magas hőmérsékleti stabilitás

ο Egyszerűen bevált és robusztus érzékelők, amelyek tanúsítottak és hosszú évek ipari szakértelmével fejlesztettek ki.

ο Egyszerűen okos érzékelőmegoldások, személyre szabott portfólió és a könnyű használatra tervezve.

Győződjön meg széleskörű, személyre szabott termékportfóliónkról a folyamatautomatizáláshoz..

 

Lépjen kapcsolatba velünk 


A levegő- és gázbuborékok innovatív érzékelése


A PAD20 buborékérzékelő számos szempontból meggyőző

 

Az egyedülálló PAD20 buborékérzékelő a folyadékokban lévő legapróbb levegő- és gázbuborékokat is képes érzékelni a nagyobb erőforrás-hatékonyság, az élelmiszerbiztonság és az üzem általános hatékonysága érdekében. Az élelmiszeriparon kívül az érzékelő ipari alkalmazásokban is alkalmazható. Például optimalizálná a hűtési és fűtési rendszerek energiahatékonyságát, és megóvná a szivattyúkat a kiszáradástól. A Német Mezőgazdasági Társaság (DLG) 2021-es Dairy Technology Award és 2024-es International FoodTec Award díjazottja.

Tudjon meg többet

 


Az intelligens megoldás a szintmérésben

A CombiLevel PLP70 nyerte az AutomationsBest Award 2023 díjat

 

Rendkívüli pontosság és a legnagyobb ismételhetőség még a legigényesebb alkalmazásokban is. Ezt a CombiLevel PLP70 potenciometrikus szintérzékelő garantálja a közegfüggetlen mérési elvének köszönhetően. Például olyan nehezen mérhető technológiai közegek, mint a rendkívül alacsony vezetőképességű viszkózus, ragadós vagy habzó folyadékok. A rövid válaszidőnek köszönhetően a PLP70 ideális a gyorsan változó szintekkel járó, nagy dinamikájú folyamatokhoz, mint például a palackozósorok. Ezek a tulajdonságok a messtec drives Automation (Wiley) című műszaki folyóirat szakértő olvasóközönségét is meggyőzték, és elnyerte az AutomationsBest Award 2023 díjat.

Tudjon meg többet


A valódi térnyerő a vezetőképesség mérésében

A PAC50 analitikai érzékelő a 2023-as év terméke

A kompakt és nagy teljesítményű PAC50 vezetőképesség-érzékelő pontos és megbízható érzékelést biztosít folyékony közegben. Az ultrakompakt kialakításnak köszönhetően ideális a szűk gyártási létesítményekben uralkodó szűk helyekre – az ipari alkalmazásokban általában, és különösen az élelmiszer- és gyógyszeriparban. A 140 °C-ig tartó magas hőmérsékleti stabilitása lehetővé teszi a tartós és megbízható használatot még SIP-rendszerekben is. A nagy pontosságú mért értékek és a nagyon rövid válaszidő megteremtik az erőforrás-kímélő működés feltételeit. Ezek az előnyök a Computer&Automation szaklap olvasóit és felhasználóit is lenyűgözték, és az érzékelő kategóriában az Év Terméke 2023-nak választották.

Tudjon meg többet


Okos pontszint-érzékelés

CleverLevel PL20 az Év terméke 2022 (ezüst)

Clever³ – a CleverLevel PL20 az egyszerűbb, intelligensebb és megbízhatóbb módja a folyadékok, pasztás, viszkózus vagy szilárd közegek szintjének pontszerű érzékelésének. Ez az úttörő technológia biztosítja a pontszerű szintmérést bármilyen közegben. Az érzékelő hegyén lévő legsúlyosabb tapadások sem rontják a mérési eredményt: az érzékelő mindig ultraprecíz mérési értékeket szolgáltat. A CleverLevel PL20 ilyen intelligens technológiája meggyőzte az olvasóközönséget is, amely az érzékelőt a 2. helyre szavazta meg az Év terméke 2022 szenzor kategóriában..

Tudjon meg többet


Termékportfólió

 

A Baumer átfogó termékportfóliója mindig tökéletes megoldást kínál: az áramlástól, az analízistől és az áramlásméréstől kezdve a nyomásig és a hőmérsékletig. A Baumer precíz érzékelőmegoldásai rövid válaszidővel és nagy pontosságú mért értékekkel segítenek Önnek optimalizálni folyamatait és értékes erőforrásokat megtakarítani: Energia, nyersanyagok és idő. Megoldásaink a gyakorlatban is bizonyítottak, és a megbízható működés érdekében rugalmas és tartós kialakítás jellemzi őket. Különböző technológiákat megvalósító, okos ház- és kezelési koncepciók a kényelmes üzemeltetéshez és a folyamatok helyszíni felügyeletéhez..

 

Gyártónk oldalán:

PAD20 Bubble Sensor – Buborék érzékelő

PLP70 Level Sensor -Szintérzékelő/távadó

PAC50 Conductivity Sensor – Konduktív érzékelő

PL20 Point Level Sensor -Szintkapcsoló-érzékelő

Product portfolio – Termékportfolió

 

Az oldal eljére     –      To the top

Did you enjoy this post? Why not leave a comment below and continue the conversation, or subscribe to my feed and get articles like this delivered automatically to your feed reader.

Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.