Az új PLP70S – PLP70H és a kifutó LSP051.X potenciómetrikus szinttávdók

A PLP70 szintérzékelő elnyerte az Automations Best díjat

 

A folyamatos szintmérésre szolgáló potenciometrikus szintérzékelő PLP70 meggyőzte a Wiley kiadó Automations Best Award 2023 szavazásán résztvevőket, és a “Legjobb termékek” kategóriában első helyezést ért el! A díjátadó ünnepségre, november 14-én került sor a nürnbergi SPS szakvásáron.

 

 

Folyamatos szintérzékelők
CombiLevel PLP70S és PLP70H

 

 

 

Adatlap :  Baumer_PLP70S_EN_20221020_DS

.              : Baumer_PLP70H_EN_20221020_DS

 

Bővebb információk, a  gyártónk oldala


Kifutó LSP051.x  szinttávadók
“Ideális a palackozó üzemek részére
.                        Ideális az élelmiszeripar részére.”

Precíziósan tudjuk követni az 50ms/cm vagy annál magasabb homogén folyadékok szintjét. Higiénikus 3A bizonylattal rendelkezik , továbbá nem érzékeny a felhabzásra, buborékra, viszkozitásra és a ragadós folyadékokra. Ezen távadó ideális megoldás nyújt az élelmiszeripari felhasználásra. A kevesebb, mint 10ms válaszidő lehetővé teszi, a nagyon gyors töltési folyamatoknál történő felhasználást is. Az érzékelő telepítése történhet a tartály felső, alsó vagy oldalsó részére. Széles technológiai csatlakozási lehetőséggel rendelkezik, akár higiénikus telepítésekhez is.

A szinttávadó robusztus kivitelű, 16 bar túlnyomásig, illetve 140°C-ig 1,5 óráig használható. Ennek köszönhetően felhasználható olyan közegekhez is, ami CO2 tartalmaz, továbbá a CIP és SÍP folyamatoknál.

.

LSP051.X

lsp051.X pot. szinttávadó  

o Gyors válaszidő <10ms
o Érzéketlen a habra, buborékra és ragacsos közegekre
o Felső-, alsó- vagy oldalsó szerelés
o Jóváhagyás: 3A

LSP05x_EN

 

Gyártó angol nyelvű weboldala kat. ide