A Baumer PLP70 szintérzékelő elnyerte az Automations Best díjat

Az intelligens szintérzékelő CombiLevel PLP70 az első helyen végzett az Év Legjobb Terméke szavazáson.

 

A Baumer innovációkat mind a felhasználók, mind a „messtec drives Automation” (Wiley) szaklap szakmai közönsége nagyra értékeli. A CombiLevel PLP70 intelligens szintérzékelő az Automations Best Award szavazáson a legjobb termék kategóriában az első helyen végzett. A díjat Julian Budde termékmenedzser vette át a nürnbergi SPS 2023 rendezvényen.

A PLP70 potenciometrikus szintérzékelő innovatív jellemzője a folyamatos szintméréshez szükséges páratlanul alacsony minimális vezetőképesség ( nagyobb, mint 5 mikrosiemens/cm), amely még olyan közegekkel is jól működik, mint a desztillált víz. A nagyon pontos és megbízható mérési eredmények megkönnyítik a folyamatok optimalizálását, például a technológiai tartályok és tárolótartályok szintjének pontos ellenőrzését.

 

Rendkívül rugalmas és gyors: Tökéletesen illeszkedik a töltőrendszerekhez

 

„A PLP70 különösen előnyös lehet a nagy változatosságot vagy gyakori közegcserét igénylő alkalmazásokban. A médiumfüggetlen mérési elvének köszönhetően az érzékelő a legnagyobb pontosságot és ismételhetőséget kínálja még a legigényesebb alkalmazásokban is” – mondja Julian Budde termékmenedzser. A kihívást jelentő alkalmazások közé tartoznak például a nehezen mérhető, pasztaszerű, tapadó vagy habzó, alacsony vezetőképességű közegeket tartalmazó folyamatok. A PLP70 a rövid, 100 milliszekundumnál rövidebb válaszidejével különösen alkalmas a töltőrendszerekben a szint gyors változásával járó, rendkívül dinamikus folyamatokhoz. A nagyon pontos, gyors szintmérés azonnal megtérül a maximális nyersanyagkihasználás formájában.

Az alkalmazási területek az ipari alkalmazásoktól (technológiai tartályok, tisztítórendszerek, szűrőrendszerek, vízkezelő üzemek, mezőgazdasági gépek) a higiéniai alkalmazásokig (töltőrendszerek, tároló- és puffertartályok, tárolótartályok, technológiai tartályok, szűrőrendszerek, tisztítórendszerek) terjednek.

 

További információ :   web oldalunkon – PLP70 szintérzékelő / szinttávadó

 

 

 

 

Did you enjoy this post? Why not leave a comment below and continue the conversation, or subscribe to my feed and get articles like this delivered automatically to your feed reader.

Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.