CombiLyz® AIF5

 

CombiLyz AFI5

 

 

 

CombiLyz® AFI5 vezetőképesség mérő
 combilyz Az AFI4 vezetőképesség mérő továbbfejlesztett változata, ahol a flexibilitás növekedés érdekében, az érzékelő rész és fejrész szétválasztásra került, így bővítve a CombiLyz vezetőképesség mérő családot.Az új mérő magába foglal két egyedi komponenst: az induktív érzékelőt és távadó fejet, amelybe beintegrálták CombiView kijelzőt.
A két komponenst külön is szerelhetjük, majd a végül dolgunk végeztével, egy kábel segítségével összeköthetjük őket. Mialatt az induktív érzékelőt, úgy tudjuk elhelyezni a technológiában, hogy a lehető legjobban érzékeljen, azalatt a fejet, akár olyan helyre is felszerelhetjük, ahol már védve van a rezgések ellen, ezzel egy még hosszabb élettartalmat biztosíthatunk eszközünknek.A CombiView-val integrált távadó felszerelhető falra illetve csövekre, ezáltal tetszőlegesen beállíthatjuk a számunkra kedvező irányba. A vezetőképesség mérők +85°C környezeti hőmérsékletben és extrém körülmények között is precízen végzik a dolgukat, addig a CombiLyz AFI5 kis terjedelmű illetve nagy rezgésű helyeken is kitűnően használható.Az AFI5 műszaki paraméterei szinte megegyeznek a kompakt AFI4 műszaki paramétereivel. A CombiLyz használható CIP és SIP folyamatoknál, koncentráció vagy akár a fázisváltás megfigyelésére különböző folyadékokban. 14 tartomány közül választhatunk: 500 µS/cm-tól 1000 mS/cm-i, amely magába foglalja a koncentrációt, hőmérsékletet, áram kimenetet, a kapcsolási állapotokat és az eszköz állapotát a vezetőképességgel kapcsolatban.Az érzékelő pontossága kisebb 1%-nál, a méréseket igen, rövid időn belül végez (0,3 másodpercen belül a vezetőképesség mérést és 15 másodpercen pedig a hőmérséklet mérést). A kijelző háttérvilágítása a közúti jelzőlámpákéhoz hasonlóan két színben (Piros/Zöld) világít, annak függvényében, hogy elérte a kritikus előre beállított értékeket, ezzel is segítve a beavatkozót. A paramétereket könnyedén át tudjuk állítani az érintőképernyő segítségével, akár üzemi folyamatok működése alatt is.Bővebb információ: www.baumer.com/combilyz

Adatlapok:

 

Baumer_AFI5-(2-x-4…20-mA)_EN_20220718_DS

Baumer_AFI5-(2-x-4…20-mA-HART)_EN_20220718_DS

Baumer_AFI5-(2-x-4…20-mA-IO-Link)_EN_20220718_DS

 

 

 

 

Prospektus – Baumer_CombiLyz_BR_EN_1503_11129670

 

 

 

Did you enjoy this post? Why not leave a comment below and continue the conversation, or subscribe to my feed and get articles like this delivered automatically to your feed reader.

Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.