PAD20 gáz, levegő buborék érzékelő FoodTec Award 2024 – FoodTech Díj 2024

A Baumer PAD20 gáz és levegő buborék érzékelő elnyerte a nemzetközi FoodTec díjat.

 

A levegő- és gázbuborékok érzékelésére szolgáló egyedülálló PAD20 buborékérzékelő megkapja a következő innovációs díjat.
A 2021-es Dairy Technology Award elnyerése után az analitikai érzékelő most a Német Mezőgazdasági Társaság (DLG) 2024-es Nemzetközi FoodTec Díj szakértői zsűrijét is meggyőzte.

Mi olyan különleges a PAD20-ban? Képes a legapróbb gázbuborékokat is érzékelni a folyadékokban, így maximalizálva az erőforrás-hatékonyságot, az élelmiszerbiztonságot és a berendezés általános hatékonyságát. Az ügyfelek számára a PAD20 mérhető hozzáadott értéket teremt azáltal, hogy

…minimalizálja az élelmiszerpazarlást (a tartályok teljesen kiürülnek).
…megelőzi az állásidőt (gázzárványok okozta szivattyú meghibásodás).
…a technológiai közeget szennyező idegen levegő gyors és megbízható észlelése.

A DLG és szakértő partnerei által odaítélt Nemzetközi FoodTec-díj az élelmiszer-technológia területén az innováció, a fenntarthatóság és a hatékonyság terén elért úttörő fejlesztéseket ismeri el. A kutatási és oktatási szakértőkből, valamint a szakterület képviselőiből álló nemzetközi zsűri jelöli a leginnovatívabb koncepciókat. A háromévente kiosztott díjat a győztesek arany- vagy ezüstérem formájában kapják meg. A 2024-es évben 4 arany- és 10 ezüstérmet osztanak ki. Az aranyéremmel az innovatív technológiai koncepciójú, új folyamatokat létrehozó vagy a meglévő folyamatokat jelentősen javító termékeket és szolgáltatásokat ismerik el. Az ezüstérmet olyan meglévő termékek kapják, amelyeket úgy fejlesztettek tovább, hogy fejlett technológiájuk lehetővé teszi a jelenlegi funkciók vagy folyamatok jelentős javítását. A PAD20 buborékérzékelő ezüstérmet kapott. A Baumer analízisérzékelő továbbfejlesztése teljes mértékben kihasználja az integrált elektronika teljesítményét intelligens algoritmusokkal kombinálva. A Baumer elsősorban egy jelentős tejipari vállalat számára fejlesztette ki az érzékelőt, ahol a PAD20 megoldotta azt az évtizedes problémát, hogy a tartályok nem ürültek ki teljesen.

A Baumer PAD20 buborékérzékelő képességei azonban nem korlátozódnak az élelmiszeriparra. A gázbuborékok megbízható érzékelése optimalizálja az ipari alkalmazásokban a hűtési és fűtési rendszerek energiahatékonyságát, vagy megvédi a szivattyúkat a kiszáradástól.

 

Bővebb információ PAD20 oldalunkon

Gyártónk weboldala

 

Did you enjoy this post? Why not leave a comment below and continue the conversation, or subscribe to my feed and get articles like this delivered automatically to your feed reader.

Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.