TER8 Felületi hőmérséklet-érzékelő, távadó
A Baumer új mércét állít a hőmérséklet-érzékelők terén
TER8 hőmérséklet érzékelők háromféle változatban készülnek, az első front-membrános telepítésekhez, a második 20 mm-es és a harmadik 50 mm-es benyúlással. Az élelmiszer biztonságot és magas minőséget a higiéniai kialakítás biztosítja.
A TER8 hőmérséklet-érzékelő segítségével a Baumer egy újabb magas minőségű termékkel bővíti termékpalettáját. Az RTD technológián alapuló, kompakt érzékelő fejlesztési célja, hogy megfeleljen, olyan igényes követelményeknek, mint a nagy mérési pontosság és a szigorú higiéniai előírások. A közeggel érintkező részek PEEK (polyether ether ketone) anyagból készülnek. TER8 kiemelkedik a jelenleg a piacon rendelkezésre álló termékek közül.
A TER8 magába foglalja a TE2 hőmérséklet-érzékelő család jól bevált mechanikai és elektromechanikus tulajdonságait. A kompakt TER8 beépíthető szűk, nehezen megközelíthető helyekre is, amely vékonyított érzékelő házának köszönhető. A kifinomult telepítési koncepció lemond a tömítésekről, de még így is biztosítja a 3A és EHED követelményeknek való megfeleltetést karbantartás mentesen, ezzel csökkentve a karbantartási és leállási időt.
A frontmembrános kivitel, sokoldalúságának köszönhetően, olyan helyekre is behelyezhető, ahol eddig keverő lapátok útban voltak. A termék másik nagy erőssége akkor mutatkozik, amikor csővezetékbe telepítik, ellentétben a többi benyúlással rendelkező hőmérséklet érzékelővel, ahol tömítési pontok is találhatók, kis mértékben hatol be a közegbe. A Frontmembrános, ami hermetikusan zár le, megakadályozza a gőz kijutását, ezáltal tudja biztosítani az abszolút megbízhatóságot és hosszú élettartalmi képességet, különösen a SÍP folyamatok esetén.
A felhasználok körében is megerősítették, az innovatív TER8 egy újabb nyílást, vakfoltot fed le folyamatirányításban.
Angol nyelvű adatlap
****************************************************************************************************************
Angol nyelvű katalógus
Did you enjoy this post? Why not leave a comment below and continue the conversation, or subscribe to my feed and get articles like this delivered automatically to your feed reader.
Comments
No comments yet.
Sorry, the comment form is closed at this time.