VLG-03_VLU-03_MXGC03

Az új 376 fps nagy sebességű ipari kamera modellek
VLG-03_VLU-03_MXGC03 

 

 

 

 VLG-03 és VLU-03

A népszerű Visiline és MX panel kamera családok 3 új modellel bővültek, CMV300 Global Shutter CMOSIS érzékelővel szereltek, az optikai karakterisztikájuk hasonló sikeres ICX424 VGA Sony CCD érzékelők kép minőségéhez. Ezen GigE és USB3.0 kamerák képesek 376 fps-re, VGA felbontás, magas érzékenység, alacsony zaj és nagy dinamikus tartomány mellett. Alkalmasá válnak olyan alkalmazások esetén, ahol magas képminőség és a gyors képfelvételeli képesség követelmény.

A VLG-03 és a VLU-03 Visiline modellek sztenderd GigE és USB3.0 interfésszel rendelkeznek, amelynek köszönhetően könnyedén és költséghatékonyan integrálhatók a rendszerbe. A kitünő képminőségnek köszönhetően a kamerák jól teljesítenek a magasan dinamikus folyamatoknál, mint gyógyszer és félvezető iparágakban.

MXGC03

Az MXGC03 panel kamera GigE interféssze révén ideális az összeépíthető rendszerek estén. A flexibilis áramkör panelje beilszthető virtuálisan bármely instalációs környezetbe. A kamera a nem-ipari szektotokban ( Élet Tudomyány) fog teret hódítani, ahol a mindig növekvő miniatűrizálási célok érdekében a flexililis komponensekre lesz szükség.

Bővebb információ:

 

 

Did you enjoy this post? Why not leave a comment below and continue the conversation, or subscribe to my feed and get articles like this delivered automatically to your feed reader.

Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.