Baumer KingCrown – Robusztus 360°láthatóság

Baumer KingCrown,
Robust 360° technológiai láthatóság

 

A folyamat átláthatósága – bárhol, bármikor.

A robusztus vizuális folyamatjelzés valós idejű információt nyújt a folyamat állapotáról.

Öt meghatározott szín jelzi, hogy a folyamat rendeltetésszerűen zajlik -e, az érzékelő kapcsol vagy hibás működése van. Ezenkívül a színt felhasználhatjuk a mérendő közeg megjelenítésére is . A 360 ° -os LED -eknek köszönhetően ez az információ minden helyről látható, lehetővé téve a megbízható folyamatokat.

 

Elektromos rozsdamentes acél csatlakozójával és a vizuális folyamatjelzéssel kombinálva a Baumer KingCrown robusztus és megbízható megoldás. A proTect+ vízzáró koncepció biztosítja az érzékelő technológiák hosszútávú vízállóságát.

 

 

 

Biztonságos átláthatóság

 

A 360 ° -os LED-es korona 5 meghatározott színnel (NE 107 alapján) azonnali, vizuális jelzést ad a rendszer működési állapotáról, ugyanakkor a hibák jelezhetők és meghatátozhatók. Így a kapcsolási állapot jól látható a helyszínen. Ez növeli a folyamat biztonságát és csökkenti a válaszidőt hiba esetén.

A Baumer KingCrown -nak köszönhetően a folyamatjelzés minden telepítési helyzetben jól látható, vakfolt nélkül. Sőt, az intenzív színek minden termelési környezetben jól láthatóak, még nappal is.

 

 

 

A gyártónk oldala

 

Prospektus:  Baumer_CleverLevel_EN_20210609_BR_11244925

Did you enjoy this post? Why not leave a comment below and continue the conversation, or subscribe to my feed and get articles like this delivered automatically to your feed reader.

Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.